Adana Sağlık Sen’den coşkulu teşekkür ve taltif programı

Sağlık-Sen Adana Şubesi’nin düzenlediği teşekkür ve taltif programı coşkulu geçti.

Sağlık Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 10:23:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
299 okunma
Google News

Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Durali Baki,Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan Beyin katılımı ile Adana Sağlık Sen Şubesi tarafından 2020 yılın da Adana da yetkili sendikanın Sağlık-Sen olmasından katkısı olan sendika kurum temsilcilerine Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde teşekkür ve taltif programı düzenlendi. Bekir Nennioğlu, “Sağlık-Sen her zaman sağlıkçı dan taraftır. Sağlık personelinin aldığı ücret ve sosyal hakları noktasında biz yorulmadan ve susmadan yolumuza devam edeceğiz.Nereye kadar derseniz ise bizim sesimizi Sağlık çalışanlarının sesini duydukları zamana kadar haykırmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan bey ise “Sizler kurumlarınız da Sağlık-Sen ‘i arkadaşlarınıza anlatarak hatırınız ile üye yapıyorsunuz bizlerde sizlerin hatırı yere düşmesin diye sağlık çalışanlarının hakları yok olmasın Sağlık-Sen bayrağı her ortamda gururla dalgalansın diye durmadan çalışıyoruz.Bu salonlar da ne konuşuyor isek bakanlıkta siyasette de aynı şeyleri aynı ses tonuyla söylüyoruz.” dedi.

Genel Sekreter Durali Baki bey ise ” Sağlık-Sen temsilcilerimiz Sendikacılık derslerine Çalışmış üyesinin derdini kendine dert edinen temsilcilerdir.Her temsilci her üye bizim için çok önemli olup sizleri en güçlü şekilde temsil ediyoruz.Adana Sağlık-Sen Şubemizden memnunuz Subemizin temsilcilerimizin yanındayız.” dedi.

Program üyelere teşekkür hediyelerini verilmesi ile son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.