Adana’nın güzellikleri arasında hamlelerini yaptılar

"Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" diyen satranç severler Adana’nın görsel güzellikleri arasında hamlelerini yaptı

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 13:57:17
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
243 okunma
Google News


Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı"Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" sloganı ile Türkiye  Satranç Federasyonu'nun Sokakta Satranç Var projesi kapsamındaAdana'nın farklı 7 noktasında Adanalıları satranç ile buluşturdu.
Seyhan İlçesi'nde Atatürk Parkı, Merkez Park, Gondol Marina ve Büyük Saat, Çukurova İlçesi’nde Duygu Cafe, Turgut Özal Bulvarı, Yüreğir İlçesi’nde de PTT Evleri Kavşağı'nda satranç meraklılarını biraraya getirdi. Satranç sporuna teşvik etmek ve farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte covit-19 nedeniyle mesafe ile maske kuralına uyan yüzlerce Adanalı satranç oynayarak etkinliğe destek oldu. Renkli görüntülerin ve çetin mücadelelerin de yaşandığı "Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" etkinliği satranç severler tarafından taktirle karşılandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.