Adana’nın çirkin kralına Uğur Büyükkantarcı’dan örnek ziyaret

C HP’li Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı ve Narlıca Mahallesi muhtarı Haşim Temiz ; sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Abdullah Can’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 11:16:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
658 okunma
Google News

Sağlık sorunları nedeniyle çok zor günler geçiren ve  bir süre önce Çukurova Şehir Hastanesi’nde tedavi görerek  ameliyat olan  Türk Sinemasının çirkin kralı Yılmaz Güney’in filmlerinden oluşan en kapsamlı arşivin sahibi olan, Yönetmen Senarist ve Sinema Oyuncusu Abdullah Can evinde ziyaretçi akınına uğruyor. Adana Kayserililer Derneği  Başkanı İş adamı ve Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı, Narlıca Mahallesi muhtarı Haşim Temiz, Narlıca Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Can’ı  evinde ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.

ÇİRKİN KRAL YILMAZ GÜNEY’İN ORJİNAL FİLM POSTERİNİ HEDİYE ETTİ

Ziyaretine gelen misafirlerine sağlık sorunları hakkında bilgiler veren Abdullah Can,  Yılmaz Güney'in “Belasını arayan adam”  filminin orijinal film posterini Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı’ya hediye etti.  Anlamlı  hediye karşısında oldukça duygulandığı gözlenen Uğur Büyükkantarcı , “  Sevgili Abdullah Can abimizin hediyesin' den dolayı teşekkür ederim. Adana'nın yetiştirdiği bu değerlere Adana'lı yöneticilerimizin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanımız ZEYDAN KARALAR ve Seyhan Belediye Başkanımız AKİF KEMAL AKAY'ın sanata ve sanatçıya olan duyarlılığını bildiğim için bu paylaşımı yapmak ihtiyacı duydum inanıyorum Başkanlarımın gereğini yapacaktır.” Dedi.

“ MAHALLEMİZDE İKAMET ETMESİ BİZLER İÇİN BİR ONURDUR”

Narlıca Mahallesi muhtarı Haşim Temiz ise kendi mahallesinde bir sinema emektarının yıllardır ikamet etmesinden dolayı onur duyduğunu ifade etti. Haşim Temiz, “ Abdullah Can ismi bizler için bir markadır. Kendisini çok seviyoruz. Geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşarak  daha da başarılı çalışmalar yapması  ise hepimizin ortak temennisidir.” Dedi.

“ÇARESİZLİKTEN YAKLAŞIK 35 YILLIK YILMAZ GÜNEY FİLM ARŞİVİMİ SATMAYI BİLE DENEDİM”

Konuklarının ziyaretinden oldukça memnun olduğu gözlenen Abdullah Can, “ Evet uzun süredir tedavi görmekte olduğum doğrudur. Şükür o kadarda kötü hastalık derecem yok.  Çünkü iyi olmaktayım.  Lakin ameliyat ve tedavi süreç devam etmektedir. Sağlık sorunları ve pandemi dönemi uzun süre işsizlik beni elbette çok yıprattı.  Ve yaklaşık 35 yıllık yılmaz güney film arşivimi satmayı bile denedim.  Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah. Ve değerli   büyüklerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Selam ve dua ile kalın.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.