ADANA’NIN SEVİLEN BÜROKRATI MEHMET TOSUN GENÇLİK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ OLDU

ADANA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 07:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
190 okunma
Google News

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı hizmet müdürlüklerinde uzun zamandır boş olan kadrolara atama yapıldı. Adana’nın sevilen bürokratlarından Mehmet Tosun Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı teşkilat yapılanması kapsamında oluşturulan ve Adana'da açık bulunan Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Yurt Hizmetleri Müdürlüğü kadrolarına atamalar yapıldı.

 

Atamalarla kurum içerisindeki büyük bir eksiklik de giderilmiş oldu.

 

Uzun yıllardır Adana Gençlik Merkezi Müdürü olarak görev yapan ve göreve başladığı günden itibaren gençlerin sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerine katkı koyan projeleriyle dikkat çeken şehrimizin sevilen bürokratlarından Mehmet Tosun Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu.

 

Kararnameye göre Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne Caner Taymış, Yurt Hizmetleri Müdürlüğü’ne ise Kemal Orhan atandı.

 

Atamaların ardından Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Tosun açıklamasında; " Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Muzaffer Çintimar'ın uygun görmesi, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun 'OLUR'uyla Gençlik Hizmetleri Müdürü olarak atandım. Gençlerimize kendi değerlerimiz doğrultusunda hizmet edebilecek olmayı nasip eden Rabbimize hamd olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, görevimizi hakkıyla yerine getirebilmek için hepinizden dua bekliyorum.

 " yazdı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın da atamalardan bir hayli memnun olduğu ve yeni kadro yapılanmalarıyla müdürlüğün çok daha aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ifade ettiği öğrenild

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.