Adana MÜSİAD EXPO’da pazar arayacak

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, 18 – 21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilecek uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı’nda Adana markalarının da yer alacağını söyledi. Kavak, “Üyelerimizin bu önemli organizasyonda Pazar geliştirme çabasına destek oluyoruz” dedi.

Ekonomi Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 00:35:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
207 okunma
Google News

Yurtdışından alım heyetlerinin ağırlanacağı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından hemen her sektörün yer alacağı MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilecek. İş, siyaset, medya ve akademi dünyasının yoğun ilgi gösterdiği MÜSİAD EXPO Fuarı’nda Adana markaları da yer alacak.

Fuar fiziki olarak gerçekleştirilmesinin yanı sıra özel bir yazılımla e-fuar olarak da katılımcı ve ziyaretçilere açık olacak. Bu özelliğiyle Türkiye’nin en büyük ‘hibrit fuar’ etkinliği olacak MÜSİAD EXPO, B2B ve küresel ortaklıkların kurulabileceği arena olacak.  

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, 30’uncu yılını kutlayacak organizasyondan Adana markalarının daha etkin yararlanması çerçevesinde çalışma yaptıklarını belirterek, “Birçok üyemizin stantlarıyla katılacağı fuara, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB destek veriyor. Üyelerimizin gerek stantla gerek ziyaretçi olarak katılımları için bizler de yoğun çaba sarf ediyoruz. Yurt dışından alım heyetlerinin ağırlanacağı etkinlik firmalarımıza yeni fırsatlar açacak. Her sektörden Ar-Ge ve yenilik içeren ürünleri toplu halde görebileceğimiz Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonuna ilgi duyanlar, ziyaretçi olabilmek ve detaylı bilgi almak içinMÜSİAD Adana ile irtibata geçebilir” dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.