Adana Demirspor Cüneyt Dumlupınar ile yollarını ayırdı

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 01:13:43
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
193 okunma
Google News

TFF 1. Lig'de yeni stadın açılış maçında sahasında Altay'a 2-1 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ile yolların ayrıldığı açıklandı.

 TFF 1. Lig'de Yeni Adana Stadı'nın açılış maçında Adana Demirspor, Altay'a 2-1 mağlup oldu. Bu maç sonrasında Adana Demirspor ekibinden bir açıklama geldi ve teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Adana temsilcisinden yapılan açıklama şu şekilde:Altay maçının ardından teknik sorumlumuz Cüneyt Dumlupınar istifa ettiğini yönetim kurulumuza bildirmiştir. Adana Demirspor Yönetim Kurulu olarak Cüneyt Dumlupınar’ın istifasını kabul ediyor, verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında hocamıza başarılar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.