Adana’da MHP rüzgarı!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk ve İl Divan Kurulu Üyeleri, Kozan Göller Yaylası'nda yayla sakinlerini ziyaret ettiler. Oldukça yoğun ilgi gören ziyaretlerde kahvehanelerdeki sohbetler mini miting görüntülerine dönüştü.

Siyaset Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 07:53:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
142 okunma
Google News

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da başlattığı stratejik planlı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. MHP kurmayları Göller Yaylası'nda vatandaşlarla kucaklaştı.

AVCI, VARLI, ÖZTÜRK KOLKOLA...

Geçen hafta kurmayların da katılımıyla bağlı kuruluşlarla istişare toplantısı düzenleyen, ardından merkez ilçeleri yerinde motive eden programlar yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk ile birlikte saha çalışmalarına da ağırlık veriyor. İl Divanı ve İl Yönetimi de programları koordine ediyor.

MHP HEYETİ GÖLLER YAYLASINDA...

Varlı'nın Aladağ'da, Öztürk'ün Yüreğir'deki çalışmalarının ardından Başkan Avcı birlikte bu sefer Kozan Göller Yaylasına çıkarma yaptı. Avcı, Varlı ve Öztürk kahvehaneleri ve esnafı gezerek sohbet ettiler. Oldukça yoğun ilgi gören ziyaretler kimi yerlerde mini mitinge dönüştü. MHP kurmayları yerel ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular. İl Başkanı Avcı,

sağlık hizmetleri, yol gibi alanlarda dile getirilen sorunlarla ilgili bürokratlarla

anlık görüşmeler yaptı.

BÜNYAMİN AVCI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhuriyetin 100. yılında yapılacak seçimlere büyük önem verdiklerini kaydetti. Avcı "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket her zaman milletinin yanındadır.  İllerde ve ilçelerde 'Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları' devam ederken, Sayın Genel Başkanımız '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantılarına başlıyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızla beraberiz, bugün de burada sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Cumhur İttifakı ile Türkiye pek çok ülkeyi geride bırakan hızlı yükselişine devam ediyor. Bozguncu muhalefetin fitne tuzağına düşmeyin. Asla karamsar olmayın. MHP varsa milli duruş vardır. MHP varsa umut vardır. MHP varsa huzur vardır. MHP varsa çare vardır." mesajı verdi.

MUHARREM VARLI, UĞUR  ÖZTÜRK

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk de, küresel güçlerin Türkiye’deki muhalefeti kullanarak yürütülen oyunlara dikkat çektiler. Varlı ve Öztürk, bölücü terör örgütlerinin güdümündeki yapılarla  işbirliği içinde oldukları gizlenemez hale gelen muhalefetin Türkiye'ye yıkımdan başka bir şey veremeyecekleri uyarısında bulundular.

MHP heyeti, günün sonunda üç ayrı aileye taziye ziyareti gerçekleştirdikten sonra Göller Yaylası'ndan ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.