ADANA’DA GÖRKEMLİ NİŞAN TÖRENİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Ahmet Apaydın ile güzellik uzmanı Esra Oral görkemli nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı.

Yaşam Yayın: 22 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 22.08.2021 16:51:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
323 okunma
Google News

Diyarbakır Çermik ilçesinin ileri gelen ailelerinden ayvazlar ailesinin önde gelen ismi Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Ahmet Apaydın Esra Oral ile nişanlandı. Sarıçam İlçesi İncirlik Polis Okulu’nda 300 kişinin katıldığı görkemli nişan töreninde genç çiftlerin nişan yüzüklerini  ise sevilen ve sayılan Uluslarası Ekonomik ve Kültürel İş Birliği Genel Başkanı Sayın İbrahim Danacılar taktı. Nişan törenin organizasyonunu organizatör Halil İbrahim Ergenekon  yaptı. Heyecanlı ve mutlu anların yaşandığı nişan merasimine çok sayıda önemli  isim katıldı.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Mutluluğu gözlerinden okunan Ahmet Apaydın Nişan törenin organizasyonunu organizatör Halil İbrahim Ergenekon başta olmak üzere mutluluklarını paylaşan davetlilere teşekkür etti. Ahmet Apaydın, “ Allah’a şükürler olsun bu mutlu günü yaşamayı bizlere nasip etti. Evliliğe atılan bu adımda her daim yanımda olan, birlikte mücadele verdiğim aileme ve tüm dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük gücü aile yapısıdır. Aile toplumumuzun en küçük yapı taşı ve temel direğidir. Evliliğe adım attığımız bugünde güzel bir aile kurarak ülkemize daha iyi hizmet etmek, toplumumuza hayırlı, güçlü evlatlar yetiştirmek nasip olur inşallah” ifadelerini kullandı. Apaydın sözlerine şu şekilde devam etti: “ Böyle günlerde insanın en büyük mutluluğu sevdiği saydığı dostlarıyla bir arada bulunmak oluyor. Bugün de varlığıyla bizleri onurlandıran, bilgisi, mücadelesi ve çalışkanlığıyla hepimize her daim örnek olan kıymetli abim Uluslarası Ekonomik ve Kültürel İş Birliği Genel Başkanı Sayın İbrahim Danacılar’a sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca değerli aile büyüğümüz Vip İstanbul Coiffeur sahibi Fehmi Ayyıldız’a da bana olan desteğinden ve katkılarından ötürü teşekkürlerimi sunarım. Allah herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin.” Dedi.  Yetiş Haberci Gazetesi Ailesi  olarak genç çiftleri tebrik eder ; mutluluklarının daim olmasını dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.