ADANA BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK, İMAMOĞLU KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ATANAN MEHMET AKSU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 03:02:41
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
185 okunma
Google News

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Cumhurbaşkanlığının 13/07/2020 tarih ve 2020/362 sayılı Kararnamesi ile İmamoğlu Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Aksu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla tebrik etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Kaymakam Aksu, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güzel temennileri için teşekkür etti. İmamoğlu’nda tüm kurum ve kuruluşlarla her zaman olduğu gibi uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi hedeflediğini ifade etti.

 

Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mesleki faaliyetler ve baronun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Ziyaret esnasında stajyer kaymakam Hasan Ali Kurt da hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.