ADAN BAROSU'NDAN ÖRNEK BİLGİLENDİRME KONFERANSI

“KAT MÜLKİYETİ HUKUKUNDA GÜNCEL SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI” KONULU VİDEO KONFERANS YAPILDI.

Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 15:43:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Google News

Adana Barosu tarafından düzenlenen “Kat Mülkiyeti Hukukunda Güncel Sorunlar ve Çözüm Yolları” konulu çevrimiçi konferansımız yapıldı.

Konferansın açış konuşmasını ve Moderatörlüğünü Baro Başkanı Av. Veli Küçük yaptı.Konuşmasında Türkiye’de ve dünyada son dönemde pandemi nedeniyle vaka sayılarının artmasıyla durumun pek iç açıcı olmadığını ancak aşılama ile en kısa sürede eski olağan günlere dönmeyi beklediklerini vurguladı.

Programının içeriğinde; İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı Av. M. Şeref Kısacık, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Ayar ve İstanbul Barosu mensubu Av. Özlem Kaya tarafından Yönetim Planı (Önemi, İçeriği, Hazırlanması, Değiştirilmesi İptali) Genel Kurullar (Kat Malikleri Kurulu / Temsiciler Kurulu, Toplantı Zamanı, Toplantı ve Kurul Yeter Sayıları, Genel Kurul İptal Davaları, Pandemi Döneminde Genel Kurullar) Kat Maliklerinin Hak ve Yükümlülükleri hakkında tebliğde bulundular ve izleyicilerden gelen soruları cevapladılar.Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ulaşılmaz sanılan her şeye, bilgiyle ve birikimle teknolojik imkanlarla ulaşılacağını belirterek, sorunların çözümlerine konferansımızın bilgilendirici olduğunu ifade etti.Sunumlarıyla konferansa değer katan Av. M. Şeref Kısacık, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Ayar ve Av. Özlem Kaya’ya, katılımları için avukatlara, stajyer avukatlara, katılım gösteren tüm ziyaretçilere ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.