“5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI” TÖRENLE BAŞLADI.

Yayın: 06 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 06.01.2022 14:59:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
204 okunma
Google News

Adana Barosu’nca bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” Muharrem Gülergin Stadyumunda yapılan açılış töreniyle başladı. 5-9 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak müsabakalarda 17 Baro’dan toplam 24 futbol takımı, 10 kadın voleybol takımı ve 6 erkek voleybol takımı mücadele ediyor.

 

Spor oyunlarının açılış törenine Adana Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Yüreğir İlçesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Halit Yılmazel, Spor Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özcan Delihasan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün, avukatlar, aileleri, Adanalı ünlü spor adamı ve milli futbolculardan Ercan Aslankeser katıldılar.

 

“BİR YIL ARADAN SONRA YENİDEN BİRARADAYIZ”

 

Av. Miyesser Ersalan Önenli, açılışta yaptığı konuşmada tüm takımlara başarılar diledi. Spor oyunlarının gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Muzaffer Çintimar’a, Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Spor Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özcan Delihasan’a, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün’e ve emeği geçenlere de teşekkürlerini ifade etti. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Av. Önenli, “2021 yılında gerçekleştiremediğimiz 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarını bir yıl aradan sora yeniden yapmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Adana’nın kurtuluşunun 100. Yılında bir arada olmak bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Barolar arası Spor Oyunları dostluk, barış ve birliktelik adına önemli bir projedir. Hedefimiz, barolar arasında dostluk, dayanışma ve paylaşmayı geliştirmektir. Turnuvamıza katılan tüm barolarımıza ve takımlara başarılar diliyorum, karşılaşmaların Fair-Play ruhu içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Her zaman olduğu gibi yine dostluk ve kardeşlik kazansın diyorum” dedi.

 

Yüreğir İlçesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Halit Yılmazel de, spor oyunlarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ve tüm takımlara başarı dileklerini ifade etti.

 

Daha sonra Adana Barosu Futbol Takımı ile Elazığ Barosu takımları arasında oynanan karşılaşmanın başlama vuruşu yapıldı. Karşılaşmayı Adana Barosu Futbol Takımı 1-0 kazandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.