27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın finalistleri belli oldu

Kültür Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 16:07:58
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
361 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl, pandemi kurallarına uygun olarak 14-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin merakla beklenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın finalistleri açıklandı!

Yaklaşık 40 filmin başvurduğu yarışmada; Anıl Gelberi’nin yönettiği “Plaza”Barış Hancıoğulları’nın yönettiği “Yeniden Leyla”Ercan Kesal’ın yönettiği “Nasipse Adayız”Fatih Özcan’ın yönettiği “Mavzer”Faysal Soysal’ın yönettiği “Ceviz Ağacı”, Gökçin Dokumacı’nın yönettiği “Kuyudaki Taş”Hacı Orman’ın yönettiği “Körleşme”Leyla Yılmaz’ın yönettiği “Bilmemek”, Onur Ünlü’nün yönettiği “Topal Şükran’ın Maceraları” ve Umut Evirgen’in yönettiği “Ben Bir Denizim” olmak üzere 10 film Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kategorisinde yarışmaya hak kazandı.

Beş yapımın, yönetmenlerin ilk filmi olmalarıyla dikkatleri üzerine çektiği festivalde aynı zamanda, iki filmin dünya prömiyeri, bir diğerinin ise Türkiye prömiyeri gerçekleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.