1954 KERE TEBRİKLER ; HELAL OLSUN!

Teknik Direktör Ercan Albay’ın çalıştırdığı Adana 1954 Futbol Kulübü, Silifke Belediyespor’u yenerek Play-Off’a kaldı

Yayın: 10 Nisan 2022 - Pazar - Güncelleme: 10.04.2022 22:32:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
197 okunma
Google News

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Adana 1954 FK. Silifke Belediyespor’u 3-0 yenerek grubunda 1’nci oldu. Turuncu beyazlılar, Play-Off’ta 3. Lige çıkmak için ter dökecek.

Muharrem Gülergin Stadı’ndaki karşılaşmaya ilgili büyüktü. Karşılaşmayı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı,

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Yüreğir İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yarlığaç ile Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan da izledi.

Karşılaşmada, goller Necati (2) ve Ercan Kuruçay’dan gelirken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşandı. Adana 1954 FK., Antalya Kepez ve Konya Sarayönü ile 3.Lige yükselme müsabakaları oynayacak.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, futbolcular ve teknik ekiple büyük sevinç yaşadı. Kutlu, “İnandık ve başardık. Play-Off maçlarını da kazanarak 3. Lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Teknik Direktör Ercan Albay, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, bu başarıyı Kulüp Başkanı Menderes Kutlu ile yönetim kurulumuz ve taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.